Deelnemers 2020

In 2020 dingen in totaal 11 teams mee naar de winst van 72hrs The Hague. Wie dat zijn? Dat lees je hieronder.

Team Vitalidad wordt aangevoerd door de Haagse Linde Brinkhorst. "Ik werk voor opdrachtgevers, maar tijdens 72hrs The Hague doe ik wat ik wil. Ik heb zoveel ideeën.. love it!" Zien wat Linde vorig jaar wist neer te zetten? Bekijk 'Geflest' hier

Raks bestaat uit veteranen die tot nu toe aan alle edities van 72hrs hebben meegedaan (herinner je je The Truth About Billy the Kid nog uit 2018?). Zou het ze dit keer lukken de winst in de wacht te slepen? 

Jonge Haagse filmmaker Maarten Molenaar is de teamcaptain van Het Scheve Statief. Dit jaar gaat hij samen met twee collega's de strijd aan. 

Het grootste team van 2020 is het toepasselijk genoemde team Connect. Filmmaker Farid Djibet viel vorig jaar al in de prijzen met Team Farid, zou het dit jaar weer lukken? 

We riepen filmmakers dit jaar op om niet alleen viral te gaan, maar ook verstandig te blijven. HOFREIGÂHS lieten zich dat geen twee keer zeggen en gaan lekker coronaproof met zijn tweetjes aan de slag om die Haagse Oscâh in de wacht te slepen.

Dûh Schèf Van Vèf zijn oude bekenden van 72hrs The Hague. In 2017 en 2018 deden ze al mee, maar 2019 moesten ze helaas overslaan. Gelukkig schuift het team, dat toevallig niet uit vijf man bestaat, in 2020 weer aan!

Is er iets Haagser dan De Haagse Kakkers? Nee, precies. Niet zo gek dus, dat we deze mannen nog kennen van vorig jaar. We hebben genoten van Jackie de Ridder en zijn heel benieuwd hoe dit team dit jaar viral gaat..

Een nieuwe ster aan het Haagse film-firmament is Studio Julian Naaijer. Hij gaat deze uitdaging helemaal alleen aan. Dapper toch? Film dan!

Vayo con dios, amigos! Met de gekke geasten van Vatos Locos is Den Haag twee prettig gestoorde filmmakers rijker. Hun inschrijvingsmotivatie was dit jaar bij lange na de meest originele, dus we zijn heel benieuwd wat deze mannen in huis hebben.

Film Dan! Je hebt het ons vaak horen roepen. Zo vaak dat er zelfs een team is ingeschreven onder die naam! Lee Willoughby gaat in zijn eentje proberen de beste film van 2020 te maken. Film dan, Lee! 

Tot slot doet Smoke van der Werf mee onder eigen vlag. 
We wensen alle deelnemers heel veel succes!